Mitä jokaisen tulisi tietää Viertolasta..

16.6.2018


Mitä jokaisen tulisi tietää Viertolasta..


Nämä ohjeet jokaisen TikSin jäsenen tulee tuntea, jotta yhteistyö Viertolan koulun kanssa jatkuu hyvässä hengessä:

Salivuorot ja vuorojen peruutukset

Jokainen joukkue vastaa itse omien harjoitusvuorojensa peruuttamisesta Vantaan kaupungin WebTimmi-järjestelmässä. Peruutukset on tehtävä 24 tuntia ennen vuoron alkamista, viikonloppuvuorot on peruutettava viimeistään torstai-iltana. Jaoston puheenjohtaja / varapuheenjohtaja peruuttaa keskitetysti viikonloppujen peleille varatut vuorot (lauantai-iltapäivä ja sunnuntai). Muista pitää sekä heidät että valvovan joukkueen ajantasalla oman joukkueesi muutoksista! 

Välinevarasto 

Viertolan koulun välinevarastoon saa mennä ainoastaan joukkueen vastuuhenkilöt!  Välinevarasto pidetään lukittuna silloin, kun salissa ei ole harjoituksia. Koulu on tarkoin ohjeistanut paikat kaikille välinevaraston esineille; meidän tulee huolehtia siitä, että jokaisen harjoitusvuoron jälkeen varasto on siinä kunnossa, joka sille on määritelty.

Sali 

Salissa on kuusi penkkiä, joiden paikka on ikkunasyvennyksissä. Jos harjoituksissa ja peleissä penkit ovat käytössä, ne nostetaan käytön jälkeen siististi pinoon. TikSin kaapin ovessa on kuvallinen ohje siitä, miltä salissa tulee näyttää myös meidän treeniemme jälkeen. 

Valvojan tulee mopata salin lattia riittävä usein. Salin perällä olevien suurten verhojen vuoksi pölyä kerääntyy salin lattialle jatkuvasti. Pölyiset lattiat ovat erittäin liukkaat ja vaaralliset pelaajille, joten moppauksesta ei saa tinkiä.

Toimitsijapöydät

Viertolan koulun A-aulaan on tuotu toimitsijoita varten kaksi suorakaiteen muotoista pöytää sekä tarvittava määrä tuoleja. Näitä voi nostaa pelien ajaksi saliin toimitsijoita varten. Ne on ehdottomasti palautettava paikalleen viikonlopun viimeisen pelin jälkeen. Katso pöytien sijoitus oheisesta kuvasta.