Uusi jäsen - ilmoittautuminen

Uuden pelaajan yhteystiedot


TikSin joukkueeseen tuleva uusi pelaaja tulee aina myös Tikkurila-Seura ry:n jäseneksi. Joukkueen vastuuhenkilöitä ja myös seuran jäsenrekisteriä varten meillä tulee olla pelaajien ja heidän vanhempiensa yhteystiedot.

Uuden pelaajan yhteystietolomakkeeseen on kerätty ne asiat, jotka jokaisen pelaajan tulisi antaa liittyessään seuran jäseneksi. Kun valmentaja/joukkueenjohtaja on kirjannut tiedot omaan yhteystietotaulukkoonsa, lomake toimitetaan seuran vastuuhenkilöille jäseneksi merkitsemistä ja myöhemmin myös jäsenmaksun keräämistä varten.

 

Ilmoita uusi harrastaja mukaan
TikS:n joukkueen toimintaan

 

Ilmoita ensisijaisesti koriskoululaiset, supermikrotytöt, mikrotytöt, minitytöt ja nuorten harrasteryhmäläiset joukkueen omalla sivulla olevan linkin kautta eli kohdasta "Joukkueet" valitse oma ikäryhmä.

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla myClub palveluun, jota seura ja joukkueet käyttävät mm. tiedottamiseen ja jäsenrekisterinä.

Mikäli olet kiinnostunut ilmoittautumaan U-ikäryhmiin, ole suoraan yhteydessä joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot joukkueen omalla sivulla.