Valmentajaksi Tikkurila-Seuraan

5.2.2018

Kasvava TikS tarvitsee jatkuvasti uusia valmentajia toiminnan laajentuessa. Tarjolla on sekä vastuuvalmentajan paikkoja että apuvalmentajan paikkoja eri ikäluokkien joukkueissa.

Tikkurila-Seura on Vantaan suurin vain tyttö- ja naiskoripalloon keskittyvä koripalloseura. TikS tarjoaa mahdollisuudet harrastaa koripalloa Pikkusudet-koripallokoulusta lähtien aina aikuisten luokkiin saakka. Harrastusmahdollisuus on sekä kilpa- että harrastepuolella. TikSin tytöt ovat pelanneet useita kertoja SM-mitaleista juniori-ikäluokissa ja myös kovissa eteläisen alueen sarjoissa olemme vahva haastaja eri divisioonissa.

Tikkurila-Seurassa on yksi tai useampia joukkueita kaikissa eteläisen alueen juniori-ikäluokissa. Suurelle ja kasvavalle joukkuemäärälle tarvitaan jatkuvasti uusia valmentajia. Iso osa TikS in valmentajista on entisiä TikSiläisiä, mutta mukaan mahtuu myös uusia valmentajia. Joukkueissa on pelaajamääristä riippuen kaksi tai useampia valmentajia, joten valmennuspaikkoja on tarjolla sekä kokeneemmille että aloittaville valmentajille. Joukkueesta riippuen valmennuskertoja tulee 1 – 4 kertaa viikossa minkä lisäksi tulevat luonnollisesti pelitapahtumat.

TikSin valmentajat pääsevät oman motivaationsa puitteissa osallistumaan Koripalloliiton koulutuksiin. Lisäksi maksamme kulukorvauksia. Tärkeintä kuitenkin on päästä mukaan lasten ja nuorten kehitykseen.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä Tikkurila-Seuran valmennuspäällikköön:

Sami Saarikoski
valmennus@tiks.fi

 

Ilmoitus myös Basket.fi seurauutisissa:

http://www.basket.fi/uutiset/seurat_ilmoittavat/?x122585=55312317